Beoordelingen van Chicken n Bull Groningen

Recente recensies van Chicken n Bull Groningen

4 sterren na 90 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezoeging zou om 19:25 bezorgd worden. Netjes werd er om 19:16 verstuurd dat de bestelling onderweg zou zijn. Echter kwam de bezorging pas om 19:50 terwijl ze hier 4 minuten vandaan zitten..

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde ontzettend lang voordat onze bestelling kwam. Langer dan anderhalf uur. Eenmaal aangekomen was de kip ontzettend vet en de patat lauw. Ik heb eerder bestel bij Chick n bull dat was erg lekker maar deze bestelling viel erg tegen.

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was opzich redelijk. Spareribs prima maar Kip wel heel erg vet. Bezorging was dramatisch. Duurde anderhalf uur, kreeg niet alle producten die ik besteld had. Heb erachter aan gebeld en zou erachter aan komen. Nooit gekregen dus betaald voor dingen die je niet krijgt.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kip was prima, niks op aan te merken. De bezorging was echter wel een half uur te laat. Op zich niet zo'n probleem, maar een SMS of mail zou in zo'n geval misschien wel fijn zijn om te weten waar de bestelling blijft. Het eten was goed warm op het tijdstip van de levering.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op zich prima verzorgd, kip was niet echt 'net gefrituurd heet' maar meer lauw warm terwijl ze niet eens ver van mijn adres zijn. Verder zijn ze mijn coleslaw/salade vergeten.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker en goed warm, bezorging was prima.

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en goed op temperatuur

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na een uur kwam het eten maar de verkeerde bestelling. Gebeld zouden binnen 3 kwartier nieuwe krijgen heeft 2 en een half uur geduurd. Enige wat we te horen kregen dat het een beetje druk was. Slechte service aangezien je er altijd besteld

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere en malse spareribs! De Argentijnse waren weer erg goed dit keer. Vlotte bezorging met verse warme friet! Top!!

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs waren erg lekker, voldoende patat. Helaas was er geen salade en saus bij. Vandaar een punt minder. Bezorger was vriendelijk.

, 06-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is Altiijd koud

, 03-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het bezorgen duurde erg lang voor een maandagavond. Wanneer er na 1,5 uur contact wordt opgenomen met het restaurant word je erg chagrijnig toegesproken. Erg jammer, want het eten was verder prima. De spareribs waren goed en de friet niet slap.

, 03-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was op tijd, en het eten was lekker. We kregen wel erg veel patat en aardappelpartjes, maar dat is geen negatief punt (alleen wat jammer om het niet op te eten)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna twee uur later bezorgd en toen ik aangaf dat dat echt niet kon werd ik door de bezorger afgewimpeld. Het was ook echt niet te eten helaas. Smaakloze en vettige spareribs, oude aardappel schijfjes en salade en aan de kip zat echt gewoon geen smaak en was ipv crispy ‘nat’. direct weggegooid. Weg €40,-.

, 25-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pasta carbonara was heel lekker! Goede portie, kon er twee dagen van eten. De twister was echter wat karig gevuld, maar twee chicken strips in een hele wrap waar ik 5 euro voor betaal is naar mijn mening weinig. Bezorging duurde 1 uur en 15 min voor een vrijdag avond, prima alleen de verwachte bezorgtijd was slechts 45 min via de mail. Verder toptent!

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze kijken naar de opmerkingen dus dat is een pluspunt! Verder een tip: misschien de frikandellen speciaal snijden voordat je ze frituurt? Saus lag er naast en de frikandel was praktisch dicht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spare ribs erg droog en taai.

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toppie en heerlijk!

, 30-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was helaas weer koud

, 20-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik dacht 20 euro ofzo aan briefjes te hebben maar ik had slechts 1 brieje van 5.Welke lul die andere briejes nu heeft doet er niet toe. Bezorger ging er goed mee om en heeft nu een dikke fooi. hoe kun je in zo een situatie minder dan 5 sterren geven? nou ja, als het eten minder dan 5 sterren is. Maar het eten is 5 sterren, dus wat dan? Blij zijn.

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerst ijs vergeten, daarna ben ik gebeld dat het door mij gekozen product op was en na 2 uur eindelijk de andere smaak waar ik geen zin meer in had, want ik wou gewoon op bed. De kipnuggets waren wel lekker, maar de kroket was heel zompig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging veel later als gepland. Spareribs smaakte super!. Over Het gefrituurde eten is er nog wel wat ruimte voor verbetering.

, 11-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij waren niet zo blij gisteren. De patat en kroketten waren niet warm en het ijs was al half gesmolten. Normaal gesproken vinden we het lekker van chicken n bull maar dit was teleurstellend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Grote bestelling geplaatst, was sneller dan verwacht en t was erg lekke. Perfect 5/7

, 12-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker, alleen was helaas (weer) de cola vergeten :(

, 28-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk

, 09-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The best wings in town! Opmerkingen en verzoekjes netjes afgehandeld!

, 05-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 15-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker, met speciale hamburgersaus erop. Ruim voldoende belegd met vanalles en goed warm. Ook de bezorger was vriendelijk en ruim binnen de bezorgtijd (20/25minuten maximaal). Kortom, ik ben weer erg tevreden!

, 11-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer lekker gegeten! Erg vriendelijke bezorger Bezorgtijd zoals aangegeven

, 19-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk, maar minder spareribs dan ik gewend ben .

, 16-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke spareribs, vriendelijk personeel, snel geleverd, alles goed warm . Dikke 10!

, 04-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kip saté was weer top, alleen is er gewoon altijd iets mis. Nu zat er een hamburgerbroodje bij in plaats van een grote turkse bol, terwijl ik er wel gewoon de normale prijs voor betaal. Ben er nu wel een beetje klaar mee.

, 26-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top mannen!

, 12-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke spareribs. Bezorger had autopech alles was helaas koud, maar C&B hebben snel nieuwe gemaakt en bezorgd. Goed geregeld. Top service!

, 11-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goede kwaliteit, lage prijzen en nette bezorging, bestel hier met regelmaat en altijd naar tevredenheid

, 02-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was zoals altijd weer goed. Helaas was de knoflooksaus vergeten.

, 29-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit van wat ik heb gekregen is goed, maar ze zijn vergeten mijn lasagna te brengen :(

, 24-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, maar veel minder satesaus dan normaal.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was wel lekker maar moest de pizza opnieuw in de oven doen. Kreeg een mail dat het onderweg was en daarna duurde het nog 40 minuten gevolg koude pizza. De smaak daarin tegen wars wel goed

, 15-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sympathieke zaak. Alleen de prijzen moeten ze omlaag gooien. Met name op snacks. Daarin zijn ze echt te duur.

, 11-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza’s waren erg lekker, goed belegd en de ben en jerry was ook echt goed. Een toppunt vind ik als je besteld dat je er een blikje fanta of cola of 7-up bij krijgt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke spareribs, snel en warm.

, 07-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Te weinig vlees aan de Spareribs. Wel lekker zoet en warm.

, 28-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was er binnen 30 minuten. Spareribs waren lekker.

, 25-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal altijd super tevreden. Deze keer echter totaal geen smaak aan de kip. Jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke malse kip, zeer heet bij aankomst. Dit doe ik zeker vaker.

, 29-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker, en op tijd bezorgt Alvast bedankt.

, 29-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keer op keer heerlijk eten!

, 23-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal gesproken is het altijd goed, maar de kipsate was vandaag helaas vrij droog.

, 26-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delicious

Reactie van Chicken n Bull:Thank you for your feedback.

, 08-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en op verwachte tijd. Spare ribs is super lekker

Reactie van Chicken n Bull:We hopen je terug te zien!

, 02-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk. Kalf spareribs vallen van het bot!

Reactie van Chicken n Bull:Tot een volgende keer!

, 01-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben nu al een paar keer bij chicken n bull besteld en wij zijn gek op de spareribs zoet. Altijd heerlijke marinade en hele malse spareribs. Dus ik zeg ga zo door het was weer heerlijk :)

Reactie van Chicken n Bull:Tot de volgende keer, en bedankt voor de feedback.

, 09-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Gratis blikje cola helaas niet ontvangen

Reactie van Chicken n Bull:Onze excuses!

, 29-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is erg op smaak, frietjes en aardappelschijfjes altijd lekker gebakken in vers olie. Bezorgtijd is op stip zoals ze dat aangeven.

Reactie van Chicken n Bull:Bedankt voor je feedback, en tot de volgende keer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was weer super goed !!!!!! Misschien nog een tip : om bij het gratis blikje drinken ook een light variant toe te voegen.voor de mensen die zonder suiker moeten zou dit een aangename keuze zijn.

Reactie van Chicken n Bull:Bedankt voor je tip! De volgende keer kun je dit bij de opmerkingen aangeven.

, 21-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Good service!

, 01-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed bezig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk eten!!!

Reactie van Chicken n Bull:Erg bedankt voor je feedback.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. Alleen wel weer dr saus vergeten..

Reactie van Chicken n Bull:Onze excuses hiervoor!