Beoordelingen van Chicken n Bull Groningen

Recente recensies van Chicken n Bull Groningen

4 sterren na 169 reviews

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker eten

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten kwam 45 minuten later dan aangeven, hier werd niet over gebeld of op een andere manier contact met mij gezocht. De Chicken fingers tikka masala korst was extreem droog, mijn sate kroket open gebarsten en zo goed als leeg. De patat was half zacht. Geen aanrader

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst besteld, erg tevreden. Lekkere fish and chips (en eigenlijk al voldoende vullend).

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Had kipfilet met paprika champignons en uien besteld maar net als de vorige keer geen champignons,paprika en uien !kipfilet was in kleine stukjes en hard .sla zat er ook niet bij ..

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging kwam 5 minuten na verwachte tijd en klopte netjes aan zoals verzocht in de opmerking. Kwaliteit was niet slecht, maar flauw gekruid. Mogen meer specerijen gebruikt worden. Spareribs te lang gegrild, dus niet mals. Shoarma prima gebakken (zoals verzocht). Miste kipfilet, maar had döner ervoor in de plaats. Kofta was ook te lang gegrild, dus droog en veel te weinig kruiden.. Broodje was bij aankomst taai.

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb een spareribs menu met aardappelschijfjes voor twee besteld. Ik kreeg één zak patat en één bakje saus met spareribs waar meer bot dan vlees aan zat geleverd. Het vlees was daarnaast zeer taai en amper weg te krijgen. Ik bestel vrij vaak bij Chicken N Bull en het valt mij op dat de kwaliteit steeds eer achteruit gaat. Over de bezorging heb ik verder niets aan te merken. De bezorgers zijn altijd beleefd.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks dat we op tijd besteld hadden kwam de bestelling een half uur te laat. De cole slaw zat er niet bij. 1 karig bakje saus was niet genoeg om wat extra smaak aan de kip te krijgen. Jammer, echt teleurgesteld..

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Aangegeven dat ik het eten om 19:00 wilde afhalen, krijg ik een nieuwe mail dat de afhaaltijd 19:30 is. Ik heb voor de zekerheid nog gebeld en deze tijd werd bevestigd omdat er ‘extreme drukte’ was. Vervolgens wordt ik om 19:08 geïrriteerd gebeld dat mijn bestelling al een tijdje klaar is en of ik het nog kom ophalen; dus ik stap meteen op de fiets naar het restaurant. Aangekomen is het eten toch niet klaar en moeten ze de patat nog bakken.. Veel chaos, niet erg klantvriendelijk en de kip was ook niet erg warm. Jammer, want de vorige keer was de kip van goede kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was helaas iets mis gegaan met leveren (te laat besteld. Maar zonder morren een week later netjes geleverd. Hoe je het oplost, daar gaat het om ,👍

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten!

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit van de spareribs zeer goed, echter de volcano besteld, maar de zoete gekregen. Volgende keer misschien iets beter de bestelling checken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Niets ontvangen :(

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Chicken twisters waren koud, kip in de twister was minimaal, meer groente dan kip en de kip was ook nog eens droog. Chicken wings sweet en sticky, slap velletje en saus dun waardoor het al uit het bakje liep. Was niks sticky aan. Bezorging was wel snel 30 min.

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Volcano spareribs menu, was lekker maar helaas niet hot

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke spicy herby wings!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs waren totaal niet Volcano hot. Jammer

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aardappeltjes waren erg lekker, helaas waren de spare ribs nog niet voor de helft zoet, de rest was erg heet :o Tip voor restaurant; gratis drankje zonder prik aanbieden ;)

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal tevreden over de bestellingen hier. Vandaag voor het eerst koude patat en kip, balen ( en een gratis blikje frisdrank niet bij geleverd).

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en goed was lekker warm, een aanrader, zeer grote keus top.

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom zeer goed

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We weten dat we lang moeten wachten op de bestelling. Maar we vinden het nog steeds de moeite waard.

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ronduit waardeloos, bestelling om 17:50 geplaatst (via thuisbezorgd kon niet omdat deze waarschijnlijk te weinig bezorgers hebben) eten zou om 18:55 bezorgd worden. Om 19:15 maar zelf gebeld om te horen wanneer het eten komt. Bezorger zou er binnen 10 min zijn (was reeds onderweg) om 19:40 stond er een bezorger bij de buren. Zelf maar naar buiten gelopen om het eten te halen. Bezorger was niet echt onder de indruk toen ik mij beklag deed over de late bezorging. Papieren tasje van het eten was voor de helft doorweekt van het sap van de spare ribs.?friet dus doorweekt. Mix grill was lauw en niet bijzonder gekruid. Eten en bezorging is het geld niet waard.

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

They claim that may payment is not recorded. Then it is finally delivered after I call 2 hours after the estimated time. I did not get the free cola.

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim op tijd en erg lekker.

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste spicy herby wings van Groningen. Heerlijk pittig, veel smaak en een goeie portie!

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en heerlijk, zeker een aanrader.

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nadat er iets mis ging op een hele correcte en snelle manier opgelost. Klasse service!

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastische spareribs. Zowel de kalfs als de normale spareribs waren perfect bereid

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het heeft goed gesmaakt en de bezorging was ook snel: binnen een halfuur geleverd! Alleen zou er cola bijkomen en heb ik cola light gekregen zag ik later, wat ik helemaal niet lekker vond.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs en kippenvleugels dik in orde, daarom bestellen we er ook regelmatig, maar de patat en snacks waren helaas lauw en dat bij een bezorgtijd van nét geen 2 uur. Maargoed, welke gek bestelt op een zaterdag dan ook pas om 18:00... Volgende keer hopelijk beter, want die kippenvleugels en ribbetjes zijn erg lekker.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk malse kip en het was nog prima warm! Lekker gegeten dus!

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niks negatiefs op de bezorging aan te merken, en de ribs waren verrukkelijk zoals altijd!

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was de kip een beetje smaakloos, ook ontbrak de coleslaw/salade. Heb niet kunnen genieten van mijn eten. Hopelijk volgende keer beter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs menu Volcano.. heerlijk!

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs menu Volcano.. heerlijk!!

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was niet warm meer, en grote patat was maar een kleintje..

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd, en het eten was heerlijk ! Niks op aan te merken :D

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs Volcano menu.. heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs menu Volcano... Heerlijk

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De broodjes hamburger waren droog en er zat niet veel smaak aan. De patat is wel altijd super

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spicy herby chicken wings bestelt, nog nooit betere gehad, heeeeeerlijk !

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het menu smaakte prima, was goed op temperatuur, dat wil er nog wel eens mankeren indien men eten besteld, ik betwijfel echter of ik lamsshoarma was, wat ik had besteld. 'k Heb het idee dat lamsshorma malser is dan het shoarmavlees dat Chicken 'n Bull heeft gebruikt.

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Koude friet. Kip was lekker, maar ook lauw. Geen coleslaw.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dear all, Last night we ordered food from your place. The order included fish&chips. This was the worst fish we’ve ever tried: a thick layer of batter, that was heavily burned, and barely any fish in there. It was just eating the burned coating. The aftertaste was awful and even though we threw away the so called fish, we had stomach problems the whole night! Very very very bad! Don’t ever sell this to anyone pls! Kind regards, Clients

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was voor de derde keer op rij, bijna 2 uur (!) te vroeg bezorgd. Erg jammer. Ik bestel hier regelmatig, maar dit was denk kk de laatste keer

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snelle levering, alleen hadden wij twee keer kip buckets besteld, en was het niet heel duidelijk wat alles was. Verder was het wel erg lekker!

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde wat lang, dus het eten was al aan de koude kant. Het eten zelf smaakte verder goed.

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meer dan een uur te laat!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was meer dan een uur later bezorgd dan aangeven en dan ook nog koud. 2x gebeld en werd snel afgekapt dat de bezorger er bijna was, dit was dus niet het geval.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Broodje kebab met feta. Smaak best goed van het vlees. Maar erg droog!! Kreeg het bijna niet weg. Leek opgewarmde prut. Jammer kwaliteit was altijd goed. Foutje?

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was 45 minuten te laat. De vorige twee keer was de bestelling ook behoorlijk te laat bezorgd.

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Minder lekker dan normaal, aardappelschijfjes geleverd ipv friet

, 16-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

‘S middags een bestelling geplaatst voor bezorging om 18.00u. De bestelling kwam echter pas om 18.25u! Erg spijtig.. gelukkig was het eten nog warm!

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna de helft van de bestelling ontbrak. De shoarma was heel droog en aangebrand. Zeker niet meer voor herhaling vatbaar. Jammer.

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een grandioze kwaliteit en service. Super!

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

- Bezorgtijd van 2 uur. Naar mijn mening te lang, ook al is er drukte. - Spareribs waren wel oké, maar niet geweldig. - Kip was goed. - Geen koolsla ontvangen bij beide gerechten. - Geen kruiden op de aardappelschijfjes, misschien niet standaard, maar wel het overwegen waard om te doen. - de gratis Magnum kan je beter achterwege laten, zorg maar voor betere kwaliteit van het eten en bezorgtijden minimaliseren tot maximaal 1 uur. Wij bestellen helaas niks meer bij jullie. Ik hoop dat jullie hier iets mee kunnen. Groet, Vincent

, 19-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs waren knapperig, en matig, ook zat er weinig saus op

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dag, ik had eten besteld om 19.00 u en jullie stonden er al om 18.30 u. Ik neem aan dat u begrijpt dat iemand niet voor niets een tijdstip aangeeft en ik dus nog niet thuis was. Eten was dus zo lauw en dat was erg jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd en de patat is vooral erg lekker (en de rest ook).

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere patat! en ook goed gekruide en gegaarde kip, sparreribs en kibbeling. Het bestelde ijs was niet op voorraad, maar prima andere oplossing bij de bestelling gedaan!

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

meerdere kipstukken verbrand en eten was lauw op aankomst

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel hier al jaren spareribs, mals en super warm na bezorging! De service is uitstekend!!

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten smaakt heerlijk en de porties zijn goed en is zeker voor herhaling vatbaar. Het eten wordt netjes op tijd bezorgd.

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu voor de 3e x besteld. Eten was kwalitatief goed. Echter bezorgtijd was 16.30.bezorging na 17.00. Daarbij de afgesproken magnum niet bij bestelling. Wel netjes gebracht door bezorger. Opvallend was dat van de 2 porties spareribs de ene portie bij een x zo groot was,wat nog niet veel was. Kwaliteit dus goed, hoeveelheid viel tegen.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The chicken was very dry the potato had not a lot of taste. And it took a lot of time. The smell of the food and the portions were good

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezoeging zou om 19:25 bezorgd worden. Netjes werd er om 19:16 verstuurd dat de bestelling onderweg zou zijn. Echter kwam de bezorging pas om 19:50 terwijl ze hier 4 minuten vandaan zitten..

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde ontzettend lang voordat onze bestelling kwam. Langer dan anderhalf uur. Eenmaal aangekomen was de kip ontzettend vet en de patat lauw. Ik heb eerder bestel bij Chick n bull dat was erg lekker maar deze bestelling viel erg tegen.

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was opzich redelijk. Spareribs prima maar Kip wel heel erg vet. Bezorging was dramatisch. Duurde anderhalf uur, kreeg niet alle producten die ik besteld had. Heb erachter aan gebeld en zou erachter aan komen. Nooit gekregen dus betaald voor dingen die je niet krijgt.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kip was prima, niks op aan te merken. De bezorging was echter wel een half uur te laat. Op zich niet zo'n probleem, maar een SMS of mail zou in zo'n geval misschien wel fijn zijn om te weten waar de bestelling blijft. Het eten was goed warm op het tijdstip van de levering.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op zich prima verzorgd, kip was niet echt 'net gefrituurd heet' maar meer lauw warm terwijl ze niet eens ver van mijn adres zijn. Verder zijn ze mijn coleslaw/salade vergeten.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker en goed warm, bezorging was prima.

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en goed op temperatuur

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na een uur kwam het eten maar de verkeerde bestelling. Gebeld zouden binnen 3 kwartier nieuwe krijgen heeft 2 en een half uur geduurd. Enige wat we te horen kregen dat het een beetje druk was. Slechte service aangezien je er altijd besteld

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere en malse spareribs! De Argentijnse waren weer erg goed dit keer. Vlotte bezorging met verse warme friet! Top!!

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs waren erg lekker, voldoende patat. Helaas was er geen salade en saus bij. Vandaar een punt minder. Bezorger was vriendelijk.

, 06-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is Altiijd koud

, 03-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het bezorgen duurde erg lang voor een maandagavond. Wanneer er na 1,5 uur contact wordt opgenomen met het restaurant word je erg chagrijnig toegesproken. Erg jammer, want het eten was verder prima. De spareribs waren goed en de friet niet slap.

, 03-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was op tijd, en het eten was lekker. We kregen wel erg veel patat en aardappelpartjes, maar dat is geen negatief punt (alleen wat jammer om het niet op te eten)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna twee uur later bezorgd en toen ik aangaf dat dat echt niet kon werd ik door de bezorger afgewimpeld. Het was ook echt niet te eten helaas. Smaakloze en vettige spareribs, oude aardappel schijfjes en salade en aan de kip zat echt gewoon geen smaak en was ipv crispy ‘nat’. direct weggegooid. Weg €40,-.

, 25-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pasta carbonara was heel lekker! Goede portie, kon er twee dagen van eten. De twister was echter wat karig gevuld, maar twee chicken strips in een hele wrap waar ik 5 euro voor betaal is naar mijn mening weinig. Bezorging duurde 1 uur en 15 min voor een vrijdag avond, prima alleen de verwachte bezorgtijd was slechts 45 min via de mail. Verder toptent!

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze kijken naar de opmerkingen dus dat is een pluspunt! Verder een tip: misschien de frikandellen speciaal snijden voordat je ze frituurt? Saus lag er naast en de frikandel was praktisch dicht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spare ribs erg droog en taai.

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toppie en heerlijk!

, 30-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was helaas weer koud

, 20-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik dacht 20 euro ofzo aan briefjes te hebben maar ik had slechts 1 brieje van 5.Welke lul die andere briejes nu heeft doet er niet toe. Bezorger ging er goed mee om en heeft nu een dikke fooi. hoe kun je in zo een situatie minder dan 5 sterren geven? nou ja, als het eten minder dan 5 sterren is. Maar het eten is 5 sterren, dus wat dan? Blij zijn.

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerst ijs vergeten, daarna ben ik gebeld dat het door mij gekozen product op was en na 2 uur eindelijk de andere smaak waar ik geen zin meer in had, want ik wou gewoon op bed. De kipnuggets waren wel lekker, maar de kroket was heel zompig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging veel later als gepland. Spareribs smaakte super!. Over Het gefrituurde eten is er nog wel wat ruimte voor verbetering.

, 11-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij waren niet zo blij gisteren. De patat en kroketten waren niet warm en het ijs was al half gesmolten. Normaal gesproken vinden we het lekker van chicken n bull maar dit was teleurstellend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Grote bestelling geplaatst, was sneller dan verwacht en t was erg lekke. Perfect 5/7

, 12-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker, alleen was helaas (weer) de cola vergeten :(

, 28-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk

, 09-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The best wings in town! Opmerkingen en verzoekjes netjes afgehandeld!

, 05-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 15-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker, met speciale hamburgersaus erop. Ruim voldoende belegd met vanalles en goed warm. Ook de bezorger was vriendelijk en ruim binnen de bezorgtijd (20/25minuten maximaal). Kortom, ik ben weer erg tevreden!

, 11-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer lekker gegeten! Erg vriendelijke bezorger Bezorgtijd zoals aangegeven

, 19-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk, maar minder spareribs dan ik gewend ben .

, 16-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke spareribs, vriendelijk personeel, snel geleverd, alles goed warm . Dikke 10!

, 04-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kip saté was weer top, alleen is er gewoon altijd iets mis. Nu zat er een hamburgerbroodje bij in plaats van een grote turkse bol, terwijl ik er wel gewoon de normale prijs voor betaal. Ben er nu wel een beetje klaar mee.

, 26-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top mannen!

, 12-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke spareribs. Bezorger had autopech alles was helaas koud, maar C&B hebben snel nieuwe gemaakt en bezorgd. Goed geregeld. Top service!

, 11-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goede kwaliteit, lage prijzen en nette bezorging, bestel hier met regelmaat en altijd naar tevredenheid

, 02-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was zoals altijd weer goed. Helaas was de knoflooksaus vergeten.

, 29-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit van wat ik heb gekregen is goed, maar ze zijn vergeten mijn lasagna te brengen :(

, 24-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, maar veel minder satesaus dan normaal.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was wel lekker maar moest de pizza opnieuw in de oven doen. Kreeg een mail dat het onderweg was en daarna duurde het nog 40 minuten gevolg koude pizza. De smaak daarin tegen wars wel goed

, 15-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sympathieke zaak. Alleen de prijzen moeten ze omlaag gooien. Met name op snacks. Daarin zijn ze echt te duur.

, 11-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza’s waren erg lekker, goed belegd en de ben en jerry was ook echt goed. Een toppunt vind ik als je besteld dat je er een blikje fanta of cola of 7-up bij krijgt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke spareribs, snel en warm.

, 07-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Te weinig vlees aan de Spareribs. Wel lekker zoet en warm.

, 28-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was er binnen 30 minuten. Spareribs waren lekker.

, 25-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal altijd super tevreden. Deze keer echter totaal geen smaak aan de kip. Jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke malse kip, zeer heet bij aankomst. Dit doe ik zeker vaker.

, 29-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker, en op tijd bezorgt Alvast bedankt.

, 29-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keer op keer heerlijk eten!

, 23-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal gesproken is het altijd goed, maar de kipsate was vandaag helaas vrij droog.

, 26-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delicious

Reactie van Chicken n Bull:Thank you for your feedback.

, 08-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en op verwachte tijd. Spare ribs is super lekker

Reactie van Chicken n Bull:We hopen je terug te zien!

, 02-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk. Kalf spareribs vallen van het bot!

Reactie van Chicken n Bull:Tot een volgende keer!

, 01-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben nu al een paar keer bij chicken n bull besteld en wij zijn gek op de spareribs zoet. Altijd heerlijke marinade en hele malse spareribs. Dus ik zeg ga zo door het was weer heerlijk :)

Reactie van Chicken n Bull:Tot de volgende keer, en bedankt voor de feedback.

, 09-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Gratis blikje cola helaas niet ontvangen

Reactie van Chicken n Bull:Onze excuses!

, 29-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is erg op smaak, frietjes en aardappelschijfjes altijd lekker gebakken in vers olie. Bezorgtijd is op stip zoals ze dat aangeven.

Reactie van Chicken n Bull:Bedankt voor je feedback, en tot de volgende keer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was weer super goed !!!!!! Misschien nog een tip : om bij het gratis blikje drinken ook een light variant toe te voegen.voor de mensen die zonder suiker moeten zou dit een aangename keuze zijn.

Reactie van Chicken n Bull:Bedankt voor je tip! De volgende keer kun je dit bij de opmerkingen aangeven.

, 21-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Good service!

, 01-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed bezig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk eten!!!

Reactie van Chicken n Bull:Erg bedankt voor je feedback.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. Alleen wel weer dr saus vergeten..

Reactie van Chicken n Bull:Onze excuses hiervoor!