Beoordelingen van Chicken n Bull Groningen

Recente recensies van Chicken n Bull Groningen

5 sterren na 63 reviews

, 26-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Grote bestelling geplaatst, was sneller dan verwacht en t was erg lekke. Perfect 5/7

, 12-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker, alleen was helaas (weer) de cola vergeten :(

, 28-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk

, 09-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The best wings in town! Opmerkingen en verzoekjes netjes afgehandeld!

, 05-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 15-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker, met speciale hamburgersaus erop. Ruim voldoende belegd met vanalles en goed warm. Ook de bezorger was vriendelijk en ruim binnen de bezorgtijd (20/25minuten maximaal). Kortom, ik ben weer erg tevreden!

, 11-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer lekker gegeten! Erg vriendelijke bezorger Bezorgtijd zoals aangegeven

, 19-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk, maar minder spareribs dan ik gewend ben .

, 16-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke spareribs, vriendelijk personeel, snel geleverd, alles goed warm . Dikke 10!

, 04-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kip saté was weer top, alleen is er gewoon altijd iets mis. Nu zat er een hamburgerbroodje bij in plaats van een grote turkse bol, terwijl ik er wel gewoon de normale prijs voor betaal. Ben er nu wel een beetje klaar mee.

, 26-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top mannen!

, 12-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke spareribs. Bezorger had autopech alles was helaas koud, maar C&B hebben snel nieuwe gemaakt en bezorgd. Goed geregeld. Top service!

, 11-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goede kwaliteit, lage prijzen en nette bezorging, bestel hier met regelmaat en altijd naar tevredenheid

, 02-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was zoals altijd weer goed. Helaas was de knoflooksaus vergeten.

, 29-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit van wat ik heb gekregen is goed, maar ze zijn vergeten mijn lasagna te brengen :(

, 24-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, maar veel minder satesaus dan normaal.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was wel lekker maar moest de pizza opnieuw in de oven doen. Kreeg een mail dat het onderweg was en daarna duurde het nog 40 minuten gevolg koude pizza. De smaak daarin tegen wars wel goed

, 15-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sympathieke zaak. Alleen de prijzen moeten ze omlaag gooien. Met name op snacks. Daarin zijn ze echt te duur.

, 11-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza’s waren erg lekker, goed belegd en de ben en jerry was ook echt goed. Een toppunt vind ik als je besteld dat je er een blikje fanta of cola of 7-up bij krijgt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke spareribs, snel en warm.

, 07-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Te weinig vlees aan de Spareribs. Wel lekker zoet en warm.

, 28-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was er binnen 30 minuten. Spareribs waren lekker.

, 25-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal altijd super tevreden. Deze keer echter totaal geen smaak aan de kip. Jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke malse kip, zeer heet bij aankomst. Dit doe ik zeker vaker.

, 29-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker, en op tijd bezorgt Alvast bedankt.

, 29-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keer op keer heerlijk eten!

, 23-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal gesproken is het altijd goed, maar de kipsate was vandaag helaas vrij droog.

, 26-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delicious

Reactie van Chicken n Bull:Thank you for your feedback.

, 08-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en op verwachte tijd. Spare ribs is super lekker

Reactie van Chicken n Bull:We hopen je terug te zien!

, 02-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk. Kalf spareribs vallen van het bot!

Reactie van Chicken n Bull:Tot een volgende keer!

, 01-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben nu al een paar keer bij chicken n bull besteld en wij zijn gek op de spareribs zoet. Altijd heerlijke marinade en hele malse spareribs. Dus ik zeg ga zo door het was weer heerlijk :)

Reactie van Chicken n Bull:Tot de volgende keer, en bedankt voor de feedback.

, 09-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Gratis blikje cola helaas niet ontvangen

Reactie van Chicken n Bull:Onze excuses!

, 29-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is erg op smaak, frietjes en aardappelschijfjes altijd lekker gebakken in vers olie. Bezorgtijd is op stip zoals ze dat aangeven.

Reactie van Chicken n Bull:Bedankt voor je feedback, en tot de volgende keer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was weer super goed !!!!!! Misschien nog een tip : om bij het gratis blikje drinken ook een light variant toe te voegen.voor de mensen die zonder suiker moeten zou dit een aangename keuze zijn.

Reactie van Chicken n Bull:Bedankt voor je tip! De volgende keer kun je dit bij de opmerkingen aangeven.

, 21-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Good service!

, 01-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed bezig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk eten!!!

Reactie van Chicken n Bull:Erg bedankt voor je feedback.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. Alleen wel weer dr saus vergeten..

Reactie van Chicken n Bull:Onze excuses hiervoor!